img-book
ISBN: 978-84-17956-01-1
Categoría:

PALMA UN ALTRE TEMPS. 60 anys mirant ciutat

Autor: Joan LLompart Torrelló
Libro fotográfico. Tapa dura. 25X25. B/N. 120 páginas

21,90

Cantidad
Acerca de este artículo
Descripción

 

Palma un altre temps es un llibre en el que, mitjançant imatges, veiem l’evolució de Palma com a ciutat i el canvi de vida dels seus habitants. Un repàs a les millors fotos de Joan Torrelló que compta per a l’ocasió amb textos de presentació de l’exalcalde Ramon Aguiló i l’exalcaldessa Catalina Cirer.

“Torrelló no es el ojo que mira, es el ojo que ve. Su lenguaje fotográfico ofrece más capas que una novela. Ha fabricado memorias inolvidables. Una imagen suya vale por mil imágenes”.

Matías Vallés

“Mentre altres fotògrafs apareixien amb voluminosos aparells i múltiples màquines fotogràfiques dotades d’impressionants teleobjectius, Torelló es presentava lleuger de presència portant només la seva silenciosa i imprescindible Leica M3 amb el seu llegendari objectiu Summicron de 35m / m. El més característic de la seva presència era la discreció professional del testimoni que no vol alterar l’escena que transcorre”.

Ramón Aguiló

“Joan Torrelló ens ofereix a aquest llibre una Palma d’ahir, que ha estat la porta a la que és avui i que lluita cada dia per tenir un demà que tots volem i que, sobretot, necessitem que sigui molt millor. Ens presenta un recull d’imatges que són vida d’una ciutat i que contenen per tant, sentiments, il·lusions, projectes, penes i alegries de tots aquells que d’una forma o una altre han estat part dels seus barris i carrers”

Catalina Cirer

Detalles

ISBN: 978-84-17956-01-1

“PALMA UN ALTRE TEMPS. 60 anys mirant ciutat”

No hay reseñas.