img-book
ISBN: 978-84-17956-86-8

50 ANYS DE CELEBRITIES A MALLORCA

Autor: Joan LLompart Torrelló
Libro fotográfico. Tapa dura. 25X25. B/N. 144 páginas

 

19,95

Cantidad
Acerca de este artículo
Descripción

50 ANYS DE CELEBRITIES A MALLORCA: Mallorca és una destinació turística de referència des del boom  dels anys 60 . Abans  només ens visitaven alguns privilegiats i visionaris, que saberen  trobar el paradís mediterrani que tants d’altres  gaudirien dècades després. I entre tants i tants de turistes , abans que no arribés  la indiscreta invasió paparazzi , moltes personalitats i personatges populars de l’època triaren l’Illa  per descansar o compartir els seus talents  amb els fans insulars.

Multitud  de celebrities que no passaren desapercebudes a l’objectiu de la càmera fotoperiodística de Torrelló, que amb les seves instantànies es convertí en testimoni fotogràfic d’una època.

Una autèntica col•lecció de glamour  quotidià, que a l’hora  es converteix en crònica d’un temps i en retrat social i cultural de sis dècades a Mallorca.  

La Mallorca dels famosos als anys 50, 60 i 70 capturada per Joan LLompart Torrelló. 

 

“Torrelló no es el ojo que mira, es el ojo que ve. Su lenguaje fotográfico ofrece más capas que una novela. Ha fabricado memorias inolvidables. Una imagen suya vale por mil imágenes”.

Matías Vallés

PALMA UN ALTRE TEMPS: el trobaràs aquí

Detalles

ISBN: 978-84-17956-86-8
Fecha de publicación: 07/2020

“50 ANYS DE CELEBRITIES A MALLORCA”

No hay reseñas.