img-book
ISBN: 978-84-10031-77-7
Categorías: , , Etiqueta:

Davant déus indiferents

Autor: Iván Ledesma
Novel·la. Línia Stoker. 15×21. Rústica amb solapes. 328 pàgs. B/N.
Fecha de salida: 30/05/2024

 

18,50

Cantidad
Acerca de este artículo
Descripción

«Davant déus indiferents» és una novel·la de terror que s’endinsa a l’obscuritat de l’ésser humà, particularment quan aquest, aquí caracteritzat com un poble remot de no gaire més de cent habitants, queda aïllat de tota comunicació amb l’exterior i veu com la fina capa social que ens uneix es trenca ràpidament, posant-nos davant el mirall i mostrant-nos el reflex on veiem l’animal que just hem deixat de ser i al que estem, només a un parell de dies sense menjar ni electricitat, de tornar a ser.

La intenció de la novel·la, a mig camí entre la narrativa sintètica i la poesia d’allò macabre, junt amb la seva voluntat d’explorar temes incòmodes, fan d’aquest llibre una invitació a la reflexió i una crida d’atenció cap a religions i cap a la fe, de vegades refugi i guia per alguns, però desgraciadament motiu d’enfrontaments, disputes, guerres i mort per molts d’altres.

Els fanàtics del terror es veuran immersos en aquesta història fosca, plena de forces estranyes que lliuren una batalla per la supervivència a un entorn hostil i aïllat de tot. Baralles cos a cos, a mort, dins un hivern cru que amenaça amb devorar-ho tot sota la seva blanca capa de mort…

Detalles

ISBN: 978-84-10031-77-7
Fecha de publicación: 05/2024

“Davant déus indiferents”

No hay reseñas.